Umerasele sunt elemente necesare pentru haine si un atu util care iti va fi de folos in orice camera, fie ca este acasa, la birou, restaurant.

Oricat de multe umerase ai, niciodata nu vor fi de prisos, chiar daca ai un sistem vast de depozitare. In dormitor, sistemele de umerase de podea iti permit sa scapi de obiceiul de a atarna haine pe spatarul scaunului, creand o atmosfera de confuzie.

Umerasele amplasate pe bara din sifonier sunt singura optiune posibila pentru depozitarea rochiilor, sacourilor, fustelor, pantalonilor, cuier hol cu umerase, dulap hol cu umerase, cutii depozitare, toate acestea sunt asistentii tai de organizare functionala.

Umerase din plastic, metalice, umerase pentru pantaloni, pentru piese mici si multe altele sunt esentiale pentru prezentarea vestimentatiilor. Umerasele sunt utilizate in principal in functie de marfurile expuse.

Pentru imbracamintea usoara, exista variante din plastic, in timp ce umerasele din metal si lemn sunt recomandate pentru jachetele si paltoanele grele.

Suport umerase

Citeste continuarea aici: Umerase pentru depozitarea hainelor in ordine