Lenjeria intima nu este doar estetica. Trebuie sa fie estetica, confortabila si, desigur sa ofere bunastare. Si se intampla ca, in numeroase ocazii, sa nu acordam atentia de care este nevoie pentru a alege bine lenjeria intima.

Dar asta trebuie sa se schimbe! Lenjeria intima este tovarasul nostru credincios si trebuie sa ne simtim bine si confortabil cu ea.

Uneori vei descoperi ca este mai potrivit un set lenjerie intima, in timp ce in alte situatii vei descoperi ca este mai bine sa ai piese individuale.

Alege lenjeria in care te simti mereu bine!

Pentru ca, cui nu i s-a intamplat sa aleaga sutienul dupa un criteriu pur estetic, iar in ziua purtarii a simtit ca este inconfortabil?

Ei bine, pentru a preveni ca acest lucru sa se intample din nou, sa vorbim despre cateva sfaturi pentru alegerea lenjeriei.

Si nu uita, grija pentru lenjeria ta este la fel de importanta ca alegerea hainelor care ti se potrivesc pentru a nu strica cele mai bune look-uri. Combina confortul si estetica si vei reusi!

Sfaturi pentru alegerea lenjeriei

Lenjeria de corp trebuie sa fie confortabila si de calitate atat la sutiene, chiloti cat si la ciorapi.

Pentru utilizarea zilnica este mai bine sa optezi pentru bumbac, deoarece permite pielii sa respire mai bine. de asemenea, atunci cand cumperi lenjerie de noapte dama va trebui sa te orientezi tot spre materiale cat mai naturale, fiind mai confortabile.

Evita lenjerie stransa. Cand piesele sunt stranse pe piele, ele marcheaza mai mult impresfectiunile corpului.

Daca iti place sa marchezi un corp frumos, este mai bine sa porti lenjerie care sa nu fie prea stransa. Degeaba alegi cea mai frumoasa lenjerie dama dantela, daca aceasta scoate in evidenta toate partile neplacute.

Daca, pe de alta parte, nu vrei ca lenjeria intima sa fie stransa, poti alege sa porti lenjerie intima fara cusaturi. Alege dimensiunea potrivita.

Ar trebui sa se potriveasca perfect corpului tau. Trebuie sa stii care este exact dimensiunea sutienului tau si tipul de cupa care iti corespunde.

Daca ai piept mic, hainele te vor favoriza mai mult daca iti pui un sutien cu umplutura care da volum. Regleaza bine bretelele pentru a infrumuseta aspectul decolteului.

Nu uita nici de lenjerie sexy. Aceasta ocupa un loc foarte special in dressingul oricarei persoane, ceea ce inseamna ca va trebui sa ai si tu cel putin una pe care sa o tii pentru momente importante.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *