De ce ai nevoie de cele mai bune candelabre in casa ta si cum te ajuta acestea pentru un decor superb

De ce ai nevoie de cele mai bune candelabre in casa ta si cum te ajuta acestea pentru un decor superb

Un accesoriu foarte versatil si ideal pentru iubitorii celor mai sofisticate stiluri de design interior, un candelabru pentru living va schimba complet aspectul camerei.

Alegerea lampilor de tavan pentru casa ta poate parea ceva simplu, dar din experienta noastra, exista multe ocazii in care o alegere gresita a candelabrului ajunge sa strice investitia facuta in decorarea casei noastre.

La sfarsitul postarii, veti realiza ca nu mentionam in niciun moment lucruri precum estetica sau designul lampii, deoarece este ceva subiectiv si ceea ce conteaza este ca suntem capabili sa cream mediul dorit si sa iluminam spatiul, in mod corespunzator, indiferent de designul lampii.

Intrebari pe care sa ti le pui inainte de a alege un candelabru

- In ce camera voi instala candelabrul?
- De cata lumina am nevoie?
- Ce mediu vreau sa am?
- Ce spatiu vom lumina si ce caracteristici are?

Incepem cu ceea ce, in opinia noastra, este cel mai important atunci cand alegem un candelabru si anume:

Camera in care va fi instalat candelabrul


In general, primul lucru la care ne uitam inainte de a cumpara un candelabru este designul sau si nu apreciem ca designul candelabrului determina in mare masura modul in care lumineaza camera in care urmeaza sa fie instalat.

Din acest motiv, primul lucru de facut este sa tinem cont de camera pe care urmeaza sa o iluminam si ce tip de iluminat dorim. Trebuie sa aprind o camera de zi formata dintr-o zona de luat masa si o zona generala (canapea si TV), deci vei tine cont de aceste elemente inainte de a alege iluminatul din camera.

Primul lucru pe care trebuie sa il facem atunci cand urmeaza sa iluminam un loc este gasirea celor mai bune surse de iluminat, evidentierea punctelor forte si ascunderea eventualelor defecte. In acest caz, idealul este sa separi vizual zonele si sa incerci sa creezi spatii diferentiate.

Cum poti obtine toate acestea? Ei bine, una dintre cele mai eficiente modalitati de realizare este prin instalarea unei lustre suspendate deasupra zonei de luat masa si a unei lustre fixe sau de tavan in zona televizorului.

...

Citeste continuarea articolului aici: De ce ai nevoie de cele mai bune candelabre in casa ta si cum te ajuta acestea pentru un decor superb.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze