Traim in era digitala, epoca in care, inca de mici, stam cu nasul in dispozitive conectate la internet. Imi pare normal sa ne intrebam: „Cu ce ne ajuta internetul?”

Care este beneficiul principal adus de Internet?

Trebuie sa fim de acord ca principalul beneficiu al internetului consta in viteza cu care se propaga acum informatia. De aici s-au dezvoltat industrii intregi care se ocupa cu expluatarea acestui beneficiu facandu-ne viata mai usoara si timpul insuficient. Suntem bombardati cu informatii si ne este greu sa le filtram.

Datorita vitezei cu care poate circula acum informatia, avem o serie de beneficii la care nu am fi sperat altfel.

Putem instant comunica audio si video cu persoane aflate in celalalt capat al lumii

Cine ar fi crezut in urma cu doar 20 de ani ca as putea sa stau fata in fata cu o persoana aflata la zeci de mii de kilometrii departare fara a ma deplasa? Acum exista o multime de servicii care ofera aceasta posibilitate fara costuri suplimentare. Mame aflate in UK vorbesc cu copii lor din Romania zilnic prin VideoCall. Este chiar mai ieftin decat sa porti o convorbire telefonica conventionala.

Ne putem impartasi public ideile prin diferite platforme de social-media sau prin propriile publicatii online.

Oricine isi poate face un cont pe una sau mai multe retele sociale pentru a-si impartasi ideile, opiniile, cunostintele, trairile sau experientele de viata.

Unii reusesc sa rezoneze cu atat de multa lume incat reusesc sa devina influenceri, sa-si schimbe viata, sa traiasca din asta.

Putem vinde oriunde, aproape orice.

Nu avem nevoie de prea multe: un cont pe o platforma existenta sau propria platforma de vanzari si ceva promovare online ne sunt suficiente pentru a ne face cunoscute serviciile sau produsele oriunde pe glob.

Chiar daca pare simplu, lucrurile nu stau chiar asa. Deoarece tot mai multa lume isi doreste sa traga foiloase de pe urma internetului, promovarea online nu va fi deloc ieftina.

8 thoughts on “Cu ce ne ajuta internetul?

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie despre produsul respectiv. Acum pot lua o decizie cu incredere.

  2. Este foarte util sa gasesc informatii despre un produs intr-un singur loc, astfel incat sa pot lua o decizie informata. Articolul este bine structurat si usor de parcurs.

  3. Am fost impresionat de calitatea produsului prezentat in articol. Se observa atentia la detalii si grija pentru calitate, ceea ce ma determina sa il recomand si altora.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra produsului prezentat. Mi-a placut modul in care sunt prezentate avantajele si caracteristicile acestuia.

  5. Un aspect important dezbatut in articol este acela al responsabilitatii angajatorului privind asigurarea conditiilor optime de munca si dotarea lucratorilor cu echipamente de protectie adecvate. Respectarea normelor de securitate la locul de munca este cruciala pentru prevenirea accidentelor si a imbolnavirilor profesionale.

  6. Articolul aduce in discutie aspecte esentiale legate de echipamentele de protectie individuala si colectiva, subliniind necesitatea utilizarii acestora conform normelor in vigoare. Este esential sa fim bine informati si pregatiti pentru a face fata provocarilor mediului profesional intr-un mod sigur si eficient.

  7. Am apreciat modul in care autorul a abordat subiectul respectarii normelor de securitate si sanatate in munca, subliniind importanta acestora pentru prevenirea accidentelor si a incidentelor la locul de munca. Este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa respectam regulile impuse pentru a evita situatiile nedorite.

  8. Articolul este foarte interesant si bine documentat, oferind informatii utile despre utilizarea corecta a echipamentelor de protectie la locul de munca. Este important sa fim constienti de riscurile existente si sa luam masurile necesare pentru a ne proteja sanatatea.

Comments are closed.