Traim in era digitala, epoca in care, inca de mici, stam cu nasul in dispozitive conectate la internet. Imi pare normal sa ne intrebam: „Cu ce ne ajuta internetul?”

Care este beneficiul principal adus de Internet?

Trebuie sa fim de acord ca principalul beneficiu al internetului consta in viteza cu care se propaga acum informatia. De aici s-au dezvoltat industrii intregi care se ocupa cu expluatarea acestui beneficiu facandu-ne viata mai usoara si timpul insuficient. Suntem bombardati cu informatii si ne este greu sa le filtram.

Datorita vitezei cu care poate circula acum informatia, avem o serie de beneficii la care nu am fi sperat altfel.

Putem instant comunica audio si video cu persoane aflate in celalalt capat al lumii

Cine ar fi crezut in urma cu doar 20 de ani ca as putea sa stau fata in fata cu o persoana aflata la zeci de mii de kilometrii departare fara a ma deplasa? Acum exista o multime de servicii care ofera aceasta posibilitate fara costuri suplimentare. Mame aflate in UK vorbesc cu copii lor din Romania zilnic prin VideoCall. Este chiar mai ieftin decat sa porti o convorbire telefonica conventionala.

Ne putem impartasi public ideile prin diferite platforme de social-media sau prin propriile publicatii online.

Oricine isi poate face un cont pe una sau mai multe retele sociale pentru a-si impartasi ideile, opiniile, cunostintele, trairile sau experientele de viata.

Unii reusesc sa rezoneze cu atat de multa lume incat reusesc sa devina influenceri, sa-si schimbe viata, sa traiasca din asta.

Putem vinde oriunde, aproape orice.

Nu avem nevoie de prea multe: un cont pe o platforma existenta sau propria platforma de vanzari si ceva promovare online ne sunt suficiente pentru a ne face cunoscute serviciile sau produsele oriunde pe glob.

Chiar daca pare simplu, lucrurile nu stau chiar asa. Deoarece tot mai multa lume isi doreste sa traga foiloase de pe urma internetului, promovarea online nu va fi deloc ieftina.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro